Kedvenc helyek

Justin Timberlake a 2018-as Super Bowl sztárja

Hivatalosan is megerősítették a hírt, mely szerint a Pop Hercege, Justin Timberlake szórakoztatja majd a Super Bowl nézőit a jövő évi mérkőzés félidejében.
A híresztelések igaznak bizonyultak, így a rajongók végre fellélegezhetnek. Már egy ideje a levegőben keringett annak a híre, hogy a 2018-as Super Bowl-meccsen az előző generációk egyik legnagyobb popsztárjának, Mr. Timberlake-nek a dalai csendülnek majd fel február 4-én az U.S. Bank stadionban egy lehengerlő performansz keretein belül. A végleges döntés előtt számtalan előadó neve felmerült az esetleges fellépés kapcsán, így Britney Spearst, Christina Aguilerát, Pinket és Ed Sheerant is megkörnyékezték a szervezők az idei év folyamán. 
 
Sokan talán már nem emlékeznek rá, de nem ez lesz Justin első szereplése az NFL döntőjének történetében: 14 évvel ezelőtt Janet Jacksonnal lépett színpadra az énekes, amikor is megtörtént az a kebelvillantós incidens, ami azóta is nagy poptörténelmi pillanatnak számít a zenei berkekben. Ha 16+-os villantással nem is, de biztosan nagy show-val készül a Sexy Back énekese, akinek komolyan fel kell kötnie a nadrágot, ha szeretné lekörözni Lady Gaga tavalyi rekordnézettségű koncertjét.  
 
(billboard.com) 
2017.10.24
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.