Kedvenc helyek

Adele lehet Las Vegas legújabb csillaga

Britney Spears, Mariah Carey, Celin Dione és Ricky Martin után Adele is beáll azon előadók közé, akik hétről hétre rezidens fellépőként fogadják Las Vegas szórakozni vágyó közönségét.
A fények városa az utóbbi időben nemcsak a „bűnös élvezeteknek” enged teret, hanem kulturális és zenei fronton is igyekszik túlnőni önmagán; a nagyobb luxusszállodák évről évre a legnevesebb előadókat kötik le, hogy performanszukkal szórakoztassák a hozzájuk betérő vendégeket. A legújabb hírek szerint jövőre az aranytorkú díva, Adele lehet Las Vegas következő üdvöskéje, akit a Wynn Hotel környékezett meg egy rendkívül borsos ajánlattal. 
 
A bennfentes információk szerint a szálloda 26 millió dolláros, azaz körülbelül 7 milliárd forintos összeget ajánlott a Hello énekesnőjének az egy évre szóló szerződésért. Ez koncertekként 500 000 dollárt jelentene, amely az eddigi legnagyobb összeg, amit énekesnőnek ígértek Las Vegas történetében. A tárgyalások még csak most kezdődnek, de a szervezők bizakodva állnak a projekthez, ugyanis Adele korábban kijelentette, hogy már nem szeretne többet turnézni, így a helyhez kötött előadás a világsztár számára is kedvező ultimátum lehet.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.10.25
|


Játék
„Létezik-e a döntés szabadsága, ha éhes a húgod? Hogyan sminkel egy hajléktalan? Milyen az íze a készenlétis bakancsának? A szivargyújtó okozta sebhely örökre megmarad-e nemi erőszak esetén?”
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.