Kedvenc helyek

Fergie: „Túl sok munkám van ebben az albumban, hogy ne induljak vele turnéra”

Ideje lesz előkapni a malacperselyeket, ugyanis újabb világsztár pedzegeti a turnézás lehetőségét: ezúttal a friss lemezes Fergie kotyogta el, hogy hamarosan élőben is prezentálja majd a Double Duthcess dalait.
Az egykori The Black Eyes Peas-dívát a minap az E! News riportere faggatta jövőbeli terveiről, amikor kérdésként felmerült egy esetleges több állomásos koncertsorozat lehetősége is. Fergie evidens tényként kezeli az albumot követő turnézást, amit azzal indokolt, hogy túl sok munka és energia van egy-egy lemezben ahhoz, hogy ezek ne kelhessenek életre a színpadon is. 
 
„Viccelsz? Túl sok munkám van benne ahhoz, hogy ne turnéztassam meg” - magyarázta a 42 éves énekesnő. „Életre akarom kelteni az összes klipem, ugyanis a színpadon minden más, mint egy videóban. Egy teljesen új dolog születik meg, amikor valamit élőben mutatsz be”. 
 
Reméljük, hogy az új Fergie-turné jegyeladások terén sikeresebb lesz, mint a Double Duthcess album, amelynek értékesítést az anyag korai kiszivárgása csorbította két hónappal a hivatalos megjelenés előtt.  
 

 
(breatheheavy.com) 
 
2017.10.26
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.