Társasjátékok Ünnepe

Akarsz-e játszani?
Budapest, Lurdy Ház, 2017. november 25 - 26.
Szeretnél valami újat és izgalmasat csinálni a szokásos programokon kívül? Hangolódj november utolsó hétvégéjén a társasjátékok légkörében az ünnepekre!
Idén már 6. alkalommal rendezik meg a Társasjátékok Ünnepét a Lurdy Házban. Az őszi hétvége remek alkalom arra, hogy mindenki játékosan tölthesse el az időt szeretteivel, barátaival. Az év legnagyobb társasjátékos eseményén 370 asztal, 100 szakértő játékmester, 3000 négyzetméter és 6 terem várja az érdeklődőket hazai és külföldi logikai, taktikai, stratégiai, családi és gyerek társasjátékokkal, valamint tombolával, kedvezményes játékvásárlási lehetőséggel és sok izgalmas programmal!

Az idei újdonság, hogy egy különteremben tartalmas társasjátékos programokkal várják a 3-7 éves korú gyerekeket és szüleiket.
 
A különféle játékokkal többféle módon ismerkedhetnek meg az érdeklődők a fesztiválon: akár show-műsor keretében egy szakavatott játékmerter mutatja be azokat, de sok játékot önállóan is ki lehet próbálni családdal, barátokkal vagy a játékmesterek segítségével. Ha megtetszett egy játék, a rendezvény résztvevői kedvezményesen meg is vásárolhatják.
 
A kétnapos eseményen különféle társasjátékos versenyeken is részt lehet venni értékes nyereményekért, és elegendő, ha csak a helyszínen ismeri meg valaki a játék szabályát. 
 
A Társasjátékok Ünnepe ad otthont minden évben a Társasjátékos Olympiának is, ahol az év során lezajlott előselejtezőket követően a társasjátékos klubok tagjai, iskolák diákjai és tanárai összemérhetik tudásukat akár több versenyszámban is. 
 
A Társasjátékok Ünnepén a sok közkedvelt játék mellett meg lehet ismerkedni újdonságokkal a nagyvilágból, illetve több, magánkezdeményezésben fejlesztett magyar társasjáték is a rendezvényen szokott debütálni.

Jegyár: 1070-1920 Ft. 7 éves korig ingyenes! 

Jegyek kedvezményesen vásárolhatók elővételben:
www.nebuloalapitvany.hu/jegyelovetel2017/
 
2017.10.30
|


Játék
A „dobok szamurájai” már Magyarországon is visszatérő vendégeknek számítanak, és ezúttal négy koncertet is adnak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.