Kedvenc helyek

Nem lesz több új kislemez Miley Cyrustól

Szinte még el sem kezdődött, máris véget ért Miley Younger Now-érája. A fiatal énekesnő egy interjúban árulta el, hogy nem jelentet meg több kislemezt legutóbbi nagylemezéről.
Senki sem tudja, hogy hol és miért siklott ki Miley Cyrus legújabb projektje, de az biztos, hogy a szeptemberben megjelent Younger Now albumot diszkográfiájának fekete bárányaként tarthatjuk számon. Hiába a stílusváltás és a botrányoktól mentes életmód, a nagy áttöréshez ez sem volt elég. Az elsőként debütált Malibu single szépen felvezette a díva soron következő nagylemezét, azonban az azt követő címadó dal, a Younger Now már csak csendes társként döcögött a slágerlistákon. 
 
A szóban forgó korong Miley pályafutásának leggyengébb eladását produkálta, ugyanis az első héten mindössze 33 000 példány kelt el a CD-ből, míg az ezt megelőző Bangerz esetében 270 000-es számadatról beszélhetünk. Valószínűleg ez volt a fő oka annak is, hogy az egykori Disney-sztár korábban kijelentette, hogy nem indul turnéra legújabb anyagával. A rajongók ekkor még bíztak az album felvirágzásában, de a popsztár lezárva mostani korszakát kijelentette: már nem lesz több videoklipes dal az albumról, helyette inkább a The Voice-os mentoráltjainak karrierjére fókuszál. 
 
(breatheheavy.com) 
2017.10.30
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.