Kedvenc helyek

Megjelent Sia saját karácsonyi slágere

Október 30-án látott napvilágot a tehetséges énekesnő első karácsonyi témájú dala, ráadásul a premierrel egy időben Everyday Is Christmas című korongja is előrendelhetővé vált.
A Mikulás értünk jön, Sia pedig az elismerésünkért: Santa's Coming For Us névvel indult hódító útjára az énekes-dalszerző legújabb slágere, amely első ünnepi tematikájú lemezének előfutára. Nem hiába, keresve is alig találnak olyan előadót, aki ilyenkor, december közeledtével ne fakadt volna dalra legalább egy-egy cover vagy karácsonyi nóta erejéig, azonban Sia egy kicsit mégis különbözik mindenki mástól. Az isteni dalszerzői tehetséggel megáldott díva a többi zenésszel ellentétben nem egy feldolgozásokból álló ünnepi csokorral rukkolt elő, hanem a saját maga által készített szerzeményekkel próbálja a lábát megvetni a karácsonyi dalok népes forgatagában. 
 

 
Az album egyik producere, Greg Kurstin a Rolling Stone-nak mesélt az énekesnővel való közös munkáról: „Hihetetlen jelenség. Ami igazán lenyűgöz, hogy ezeket a karácsonyi történeteket saját maga írta, és az egész egy nagy csoda”. A 10 számot felvonultató lemez november 17-én kerül a boltok polcaira. Xmas is coming! 
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.10.31
|


Játék
A „dobok szamurájai” már Magyarországon is visszatérő vendégeknek számítanak, és ezúttal négy koncertet is adnak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.