Kedvenc helyek

Rihanna egy igazi rapkirálynő a N.E.R.D legújabb dalában

Rappereket megszégyenítő módon versel a N.E.R.D legújabb kislemezében Rihanna. Az amerikai funk-rock formáció a Lemon című dalához kérte fel a barbadosi énekesnőt, hogy pörköljön oda a pattogós beatnek.
Ezúttal nem énekhangjával, hanem nyelvtudásával nyűgözte le rajongóit Rihanna. Mielőtt azonban bárki rosszra gondolna, mindössze csak a 29 éves popdíva legújabb közreműködéséről van szó, amelyben igazi gettómacaként diktálja a rímeket a Pharrell Williams nevével fémjelzett együttes dalában. A szóban forgó sláger egy ízig-vérig popsirázós partyhimnusz, amelyhez tökéletesen passzol Riri szókimondó és csípős rapbetétje. 
 

 
A Work énekesnője már a nagy sikerű Bitch Better Have My Money szerzeményében is inkább verselt, mint énekelt, azonban a Lemonban már női MC-ket is megszégyenítő profizmussal dobálózott a szavakkal. A stílusváltás miértjét egyelőre homály fedi, és az is kérdéses, hogy ez az irányvonal jobban begyűrűzik-e majd karrierjébe, de a készülő új lemeze konkrét választ ad majd a kérdésre, amely a tervek szerint akár már 2018-ban napvilágot láthat. 
 
(breatheheavy.com)
 
2017.11.02
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.