Ajándékötletek a közelgő ünnepekre

Rendelj kínait - 29. rész
Rohamosan közelednek az ünnepek, azonban van még idő beszerezni addig az ajándékokat. Ebben nyújtunk most segítséget, sőt egy Kínából rendelhető extra partikelléket is mutatunk!
Wavlink univerzális laptopdokkoló – Könnyebb vele az élet 
 
Nagyon sok ember használ asztali gép helyett laptopot, mert sokkal könnyeben hordozható, így olyan helyeken is kompromisszum nélkül dolgozhat, ahová a hatalmas számítógépházat és a monitort nem tudná magával vinni. Sajnos azonban a különböző perifériákat – pluszmonitor, USB-elosztó és még sok minden más – otthon kell hagyniuk, és egyéb szolgáltatásokat – mint például a vezetékes internet – sem tudnak így használni. A problémát a business kategóriájú hordozható gépeknél már megoldották, mert azokhoz adott egy dokkoló, amelybe belefut minden kábel, így már csak egy mozdulat a laptopot mindenről leválasztani. Azonban ezen eszközök méregdrágák, úgyhogy ha szerényebb laptopunk van, akkor csak a most említett eszközzel élhetünk.
 
A fenti problémára kínál megoldást a Wavlink univerzális laptopdokkolója, amely számtalan porttal támogatja használóját. A Wavlink terméke meglepően olcsón, akciósan 17 000 forintért beszerezhető, segítségével pedig bármilyen hordozható PC gyorsan dokkolható. A számtalan port között az alábbiak találhatók meg: 2-2 darab USB 3.0-ás és 2.0-ás port, valamint két darab USB-gyorstöltő, de a legnagyobb előnye a monitorcsatlakozók nagy száma: nemcsak a legelterjedtebb HDMI-vel, de DVI-jal is rendelkezik, amelyet könnyedén átalakíthatunk hagyományos VGA-kimenetté. Szerencsére az ethernetcsatlakozásról és a mikrofonportról sem kell lemondanunk, az előlapon pedig jelző-LED-ek mutatják meg egy-egy port aktivitását. 
 
Link >>  
 
Sörhas mintájú övtáska – Dobd fel a bulit! 
 
Bár a halloween már véget ért, a következő beöltözős ünnepig – vagyis a farsangig – még bőven van időnk, hogy valami vicces, kirívó és az embereket meghökkentő jelmezt találjunk magunknak. Erre pedig mi sem lehetne alkalmasabb, mint egy szőrös sörhasat formázó maskara, ami ráadásul még praktikus is! A táskának is használható testrész-imitációba bármit elrejthetünk, tartalma akár stílszerűen sör is lehet, és garantáltan megbotránkoztatunk vele néhány embert. A megfelelő megtévesztéshez vegyünk fel egy pólót és gyűrjük a hastáska alá, így messziről kellőképpen realisztikus lesz a látvány ahhoz, hogy barátainkat becsapjuk vele. A garantáltan sikeres szőrös sörhas jelmezért alig 5-6 sör árát, vagyis 2000 forintot kell fizetnünk, cserébe mi lehetünk a parti legnagyobb sztárjai. 
 
Link >> 
 
Hableányos kötött takaró – Mint hal a vízben 
 
Beköszöntött a zimankó, ilyenkor időnk jelentős részét jobban szeretjük a meleg szobában forrócsokizással, filmnézős estékkel eltölteni. Persze a megfelelő takarók sem hiányozhatnak, a férfiakon három XL-es pulcsi, a nőkön pedig párjuk túlméretes ruhadarabjai ékeskednek, amelybe kétszer is beleférnének. A valóság azonban az, hogy a gyengébbik nem inkább valamilyen cuki, nőies darabra vágyik, amilyen például a hableányos takaró is. A kötött, kevert anyagból készült téli melegítő alakja a meséből is ismert vicces, de bájos hableányt formázza meg. Valójában egyik ruhadarabra sem hasonlít, mégis nőies és extravagáns. A téli kötött csodáért alig kérnek 5000 forintot, amennyiért itthon egy valamirevaló pulóvert is ritkán adnak. 
 
Link >> 
 
Eachine E011C Mikulás-drón – Rénszarvasszán helyett 
 
A Mikulás ünnepéhez tartozó legenda szerint a piros ruhás jótevő rénszarvasok által húzott repülő szánon keresi fel a gyerekeket ajándékaival. A kínaiak azonban újragondolták a történetet, így a kedves patás állatokat egy drónra cserélték le. Az Eachine millióféle mini RC-járművet gyárt, és az idei karácsonyi szezonra is készült valamivel. Ez egy sima, piros-fehér színekben játszó, pöttöm kvadkopter, aminek a tetején - a LEGO-hoz hasonló - kis bütykök találhatók, ahová egy kis Mikulás-figurát erősíthetünk. A drón képes egy gombnyomásra magától visszatalálni és 360 fokos bukfenceket vetni a levegőben. Használata a propellervédőknek köszönhetően teljesen biztonságos, így akár gyerekeknek is ajándékozható ez az alig 4700 forintba kerülő drónocska. 
 
Link >> 
www.rendeljkinait.hu
2017.11.06
|
(19 kép)


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.