Kedvenc helyek

Piros, fehér és kék színekben érkezett Christina Aguilera új dala

Napvilágot látott az aranytorkú díva legújabb szerzeménye, amely a Served Like a Girl film kapcsán került rögzítésre.
Lassan már öt éve annak, hogy megjelent Xtina legutóbbi nagylemeze, a Lotus. Az énekesnő azóta nem jelentkezett új anyaggal, habár elmondása szerint már régóta ügyködik soron következő albumán. A „tétlen” időszak ellenére azonban mindig csepegtetett valami újdonságot rajongóinak, ilyen most például az American című szám is, ami a Served Like a Girl film egyik betétdala. Xtinának a ballada készítése során Linda Perry volt segítségére, aki többek között a Beautiful című számon dolgozott együtt a 36 éves énekesnővel. 
 
A szóban forgó film filmzenei CD-jén azonban nemcsak Aguilera az egyetlen húzónév: sokak mellett P!nk, Gwen Stefani és Natasha Beddingfield hangja is felcsendül a 12 számot felsorakoztató lemezen. Az még mindig kérdés, hogy meddig kell várnunk a Candy Man pacsirtájának igazán nagy visszatérésére, de amíg ilyen hangon énekel nekünk, addig mindent hajlandóak leszünk megbocsájtani neki.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.11.06
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.