Kedvenc helyek

Szólókarrierbe kezd a Fifth Harmony énekesnője... vagy mégsem

Normani Kordei, a Fifth Harmony fekete bőrű dívája elejét vette a találgatásoknak, amelyek szerint Camilla Cabello után ő is szólóénekesként folytatja tovább pályafutását.
Előző hónapban robbant a hír, hogy napjaink legsikeresebb lánybandájának egyik tagja, Normani Kordei leszerződött az S10 Entertainment & Media menedzsmenti csapatához. A hír szélviharként söpört végig a médián, amely rögtön el is indította a Fifth Harmony feloszlásával kapcsolatos pletykalavinát. Normani azonban tisztázta a félreértéseket, és elárulta, hogy szó sincs ilyesmiről, mindössze csak szeretné, ha egy profi team egyengetné az együttesen kívüli szakmai életét. 
 
„Vicces, mert sok ember úgy reagált, hogy Úristen, vége a Fifth Harmonynek!, én pedig csak az ágyamban ülve mosolyogtam ezeken. Sok mindent lehet félreértelmezni és tévesen megítélni, de soha nem hagynám ott a csapatot. Jelenleg nagyon fut a szekér, a csúcson vagyunk. Hülye lennék, ha ezt meglépném – de nem is szeretném, nem erre vágyom” - öntött tiszta vizet a pohárba Kordei. Hogy mit hoz a jövő a fiatal énekesnő számára, nos, az szó szerint a „jövő zenéje”, de abban biztosak lehetünk, hogy együttesi tagként és szólóelőadóként is egyaránt megállná a helyét a 21 éves sztárpalánta. De addig is: GIRLPOWER!  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.11.06
|


Játék
A „dobok szamurájai” már Magyarországon is visszatérő vendégeknek számítanak, és ezúttal négy koncertet is adnak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.