Kedvenc helyek

Britney tízezer dolláros virágai

Ismét jólelkűségéről tett tanúbizonyságot Britney Spears. A legendás popsztár ezúttal mikrofon helyett festőecsetet ragadott a jó ügy érdekében.
A Gimme More énekesnője mindig is szívügyének tekintette a jótékonyságot, így az utóbbi időben nagyon sok alapítvány működését támogatta. Legutóbb a Las Vegas-i Route 91 Harvest fesztiválon történt terrortámadás áldozatainak megsegítésére hívta fel a nagyérdemű figyelmét. Britney természetesen maga is adományozott az általa kiválasztott alapítványnak, amelybe egy kis művészi csavart is belecsemépszett: egy saját festményét küldte kalapács alá, hogy az alkotásból befolyt összeg teljes egészével támogassa a kezdeményezést. 
 
„Nagyon büszke vagyok arra, hogy Vegast a második otthonomnak tekinthetem, úgyhogy örömmel veszek részt ebben a kezdeményezésben. A festményemen látható virágok egy új korszak eljövetelét jelzik, ennek a szellemiségében haladunk tovább ezen az úton” – mesélte a kétgyermekes világsztár. Spears alkotása azóta már az árverés nyertesének, Robin Leech-nek az otthonát díszíti, aki pontosan 10 000 dollárt ajánlott fel az énekesnő virágos képéért.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.11.07
|


Játék
Az Illumination és a Universal Pictures bemutatja Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült legújabb animációját, A Grincset.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.