Nyerj páros jegyet a Társasjátékok Ünnepére!

Szeretnél valami újat és izgalmasat csinálni a szokásos programokon kívül? Hangolódj november utolsó hétvégéjén a társasjátékok légkörében az ünnepekre!
Az őszi hétvége remek alkalom arra, hogy mindenki játékosan tölthesse el az időt szeretteivel, barátaival. Az év legnagyobb társasjátékos eseményén 370 asztal, 100 szakértő játékmester, 3000 négyzetméter és 6 terem várja az érdeklődőket hazai és külföldi logikai, taktikai, stratégiai, családi és gyerek társasjátékokkal, valamint tombolával, kedvezményes játékvásárlási lehetőséggel és sok izgalmas programmal! Idei újdonság, hogy egy különteremben tartalmas társasjátékos programokkal várják a 3-7 éves korú gyerekeket és szüleiket.
 
A különféle játékokkal többféle módon ismerkedhetnek meg az érdeklődők a fesztiválon: akár show-műsor keretében egy szakavatott játékmerter mutatja be azokat, de sok játékot önállóan is ki lehet próbálni családdal, barátokkal vagy a játékmesterek segítségével. Ha megtetszett egy játék, a rendezvény résztvevői kedvezményesen meg is vásárolhatják.
 
A kétnapos eseményen különféle társasjátékos versenyeken is részt lehet venni értékes nyereményekért, és elegendő, ha csak a helyszínen ismeri meg valaki a játék szabályát. A Társasjátékok Ünnepe ad otthont minden évben a Társasjátékos Olympiának is, ahol a társasjátékos klubok tagjai, iskolák diákjai és tanárai összemérhetik tudásukat akár több versenyszámban is.
 
A Társasjátékok Ünnepén a sok közkedvelt játék mellett meg lehet ismerkedni újdonságokkal a nagyvilágból, illetve több, magánkezdeményezésben fejlesztett magyar társasjáték is a rendezvényen szokott debütálni.
 
Helyszín: Lurdy Ház
 
Időpont: 2017. november 25-26.
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a rendezvényre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.