Kedvenc helyek

Âme (D), Patrice Bäumel (NL), Cvrdwell, VRKO, Oblivion, Tolo, Falcao, Fanki Ridm

[ house / techno ]
Budapest, Corvin Club, 2017. november 18. 23:00
Karlsruhe-i és amszterdami zajongás várható a VAULT buliján, ugyanis élőben domborít az Âme duó, akik a kozmikus víziókat hangokba öntő Innervisions nevű kiadót viszik, de a Hifi című klubslágert jegyző Patrice Bäumel is tiszteletét teszi a Corvinban.
Kristian Beyer és Frank Wiedemann Schwarzwaldban botlott egymásba: egyikük a makrokozmosz szerelmese, másikuk inkább az apró töredékek összerakásában leli örömét. Másfél évtized alatt életre hívott teremtményeik népesítik be azt a sosemvolt nemzeti parkot, melybe merülni gyógyír az elektronikus zenék kedvelőinek. A nyughatatlan Frank és a kísérletezős Kristian mellett az amszterdami Trouw rezidense is pakol, aki komolyzenei ambíciókat is dédelget. Plusz a „felnőtt techno”-mezőnyt erősítő hazai producerek is szép számmal képviseltetik magukat. 
 
Jegyár: 4500 Ft, elővét: 3000-3500 Ft 
Air
2017.11.09
|


Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.