Kedvenc helyek

Âme (D), Patrice Bäumel (NL), Cvrdwell, VRKO, Oblivion, Tolo, Falcao, Fanki Ridm

[ house / techno ]
Budapest, Corvin Club, 2017. november 18. 23:00
Karlsruhe-i és amszterdami zajongás várható a VAULT buliján, ugyanis élőben domborít az Âme duó, akik a kozmikus víziókat hangokba öntő Innervisions nevű kiadót viszik, de a Hifi című klubslágert jegyző Patrice Bäumel is tiszteletét teszi a Corvinban.
Kristian Beyer és Frank Wiedemann Schwarzwaldban botlott egymásba: egyikük a makrokozmosz szerelmese, másikuk inkább az apró töredékek összerakásában leli örömét. Másfél évtized alatt életre hívott teremtményeik népesítik be azt a sosemvolt nemzeti parkot, melybe merülni gyógyír az elektronikus zenék kedvelőinek. A nyughatatlan Frank és a kísérletezős Kristian mellett az amszterdami Trouw rezidense is pakol, aki komolyzenei ambíciókat is dédelget. Plusz a „felnőtt techno”-mezőnyt erősítő hazai producerek is szép számmal képviseltetik magukat. 
 
Jegyár: 4500 Ft, elővét: 3000-3500 Ft 
Air
2017.11.09
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.