Kedvenc helyek

Eminem visszatért, és nem is akárkivel

Hosszas várakozás után Eminem is visszatért a rapzenei játékba, ráadásul napjaink egyik legsikeresebb énekesnőjével, Beyoncéval karöltve indult hódító útjára.
Walk On Water néven debütált az amerikai fenegyerek legújabb kislemezes dala. Eminem 2013 óta nem hallatott magáról zenei fronton, a The Marshall Mathers LP 2 lemez megjelenése után pihenőpályán töltötte az elmúlt éveket. Egy ideje azonban a levegőben keringett annak a híre, hogy a rap koronázatlan királya a 2017-es év végére nagy visszatérést tervez, azonban látszatja nem igazán volt a híreszteléseknek – egészen idáig. A rapper mindenféle előzetes bejelentés nélkül osztotta meg új dalát a világgal, amely sokak meglepetésére egy meglehetősen lassú, melankolikusabb hangvételű szerzeménnyé sikeredett, amelyet Beyoncé vokálja tesz még meghittebbé. Hogy a kislemezt egy album is követi-e hamarosan, az még egyelőre kérdéses, de egy biztos: Eminem visszatért és jobb, mint valaha!  
 

 
(breatheheavy.com) 
2017.11.13
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.