A Radnóti Színház és a Hospice Alapítvány kampánya

A Hospice Alapítvány munkájára kívánja felhívni a figyelmet a Radnóti Színház októberben indult kampányával, amelyben a Hospice Alapítvány nárciszainak megvásárlásával segíthetik a színházba betérő nézők az alapítványt.
A kampányt természetesen a színház művészei is támogatják, az Üvegfigurák című előadás november 2-ai olvasópróbáján négy színész, Kováts Adél, Porogi Ádám, Lovas Rozi, Nagy Dániel Viktor viselte a nárciszt.
 
„Személyesen érintett vagyok a Hospice Alapítvány tevékenységében” – mondta el Kováts Adél, a Radnóti Színház igazgatója. „Megtapasztaltam, hogy ez a civil kezdeményezés olyan feladatot, küldetést lát el, aminek a létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. Az emberi méltóság, a szeretetteliség intézményére szükség van, nem szűnhet meg, sőt, támogatni kell, hogy minél több legyen belőle. Jelen pillanatban a Hospice intézménye az egyetlen lehetőség arra, hogy beteg és hozzátartozó számára fizikailag és lelkileg elviselhetővé tegye az elviselhetetlent az élet utolsó szakaszában." 
 
Tenessee Williams Üvegfigurák című darabját Valló Péter rendezésében december 15-én mutatja be a Radnóti Színház, addig pedig a Hospice Alapítvány perselyei is kint lesznek, így még bárki támogathatja a civil kezdeményezést. 
2017.11.13
|


Fekete Lyuk - A pokol tornáca. Underground Budapest '88 - '94.
Budapest, Kiscelli Múzeum, 2018. december 18. - 2019. június 23.

Újpesti Téli Tárlat 2018.
Budapest, Polgár Centrum - Újpest Galéria, 2018. december 15. - 2019. január 5.

Sokan úgy hiszik, régen sárga volt a Nap.
Budapest, Trafó, 2018. december 15. - 2019. január 27.

"Tűnt idő" - Reitz János kiállítása.
Budapest, Rákoshegyi Közösségi Ház, 2018. december 15. - 2019. január 31.

Játék
Az ŰrDongó a Transformers-franchise megújítására vállalkozik, a film a címszereplő robot eredettörténetét meséli el.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.