Kedvenc helyek

Sam Smith: The Trill of It All

Megjelenés: 2017. november 3.
est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (1)
[ r&b ] The Trill of It All néven látott napvilágot Sam Smith legújabb nagylemeze. A britek dalos pacsirtája 2014-ben mutatkozott be a nagyvilágnak debütáló albumával, azonban az igazán nagy áttörést a 007 Spectre: A Fantom című film soundtrackjére készített slágere hozta meg számára, amely rögtön Oscar- és Golden Globe-díjas előadóvá tette a fiatal zenészt.
A világot jelentő deszkák meghódítása ellenére Smith továbbra sem a boldogságát prezentálja új dalain keresztül, az elmúlt évek szerelmi csalódásai már a korongról elsőként kimásolt Too Good at Goodbyes kislemez hangvételén is érezhetőek voltak. A 25 éves énekes elmondása szerint az új anyag készítése során az őt körülvevő emberi kapcsolatokból inspirálódott, így a mai világban kialakult helyzetek és a hírnév viszonylatában tárja fel érzéseit a CD-re készített dalokon keresztül. A The Trill of It All jobb időzítést nem is kaphatott volna, minthogy a megszürkült, késő őszi időszakban indul hódító útjára a léleksimogató melódiák új trónkövetelőjeként.  
 
Kiadó: Universal Muisc Hungary 
Ferencz Sándor
2017.11.14
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.