Nyerd meg Sam Smith The Trill of It All című albumát!

The Trill of It All néven látott napvilágot Sam Smith legújabb nagylemeze. A britek dalos pacsirtája 2014-ben mutatkozott be a nagyvilágnak debütáló albumával, azonban az igazán nagy áttörést a 007 Spectre: A Fantom című film soundtrackjére készített slágere hozta meg számára, amely rögtön Oscar- és Golden Globe-díjas előadóvá tette a fiatal zenészt.
A világot jelentő deszkák meghódítása ellenére Smith továbbra sem a boldogságát prezentálja új dalain keresztül, az elmúlt évek szerelmi csalódásai már a korongról elsőként kimásolt Too Good at Goodbyes kislemez hangvételén is érezhetőek voltak. A 25 éves énekes elmondása szerint az új anyag készítése során az őt körülvevő emberi kapcsolatokból inspirálódott, így a mai világban kialakult helyzetek és a hírnév viszonylatában tárja fel érzéseit a CD-re készített dalokon keresztül. A The Trill of It All jobb időzítést nem is kaphatott volna, minthogy a megszürkült, késő őszi időszakban indul hódító útjára a léleksimogató melódiák új trónkövetelőjeként.  
 
Ha szeretnéd megnyerni a lemezt, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Mi a címe Sam Smith 2014-es debütáló albumának?

A helyes megfejtést beküldők között kisorsoljuk Sam Smith The Trill of It All című lemezét. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: november 23., csütörtök 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.