Kedvenc helyek

Popriadó: újra összeáll a Spice Girls!

Minden idők legsikeresebb lánybandája, a Spice Girls egy hoszabb kihagyás után újraegyesül, hogy egy jövőre ütemezett nagy comeback keretein belül fűszerezze meg a popvilág ízetlen mindennapjait.
Hosszas várakozás után úgy látszik, hogy végre teljesül minden Spice Girls-rajongó álma. Geri, Emma, Mel C, Victoria és Mel B közel 10 évvel legutóbbi visszatérésük után újra összefognak, hogy a girlpower teljes erejével tarolják le a világot. A 2000-es évek legnagyobb kultuszával bíró együttese már egy ideje pedzegeti az újraegyesülés kérdését, de Victoria Beckham és Melanie Chisholm ódzkodása folyamatosan csorbította a „fűszeres csajok” terveit. A The Sun értesülései szerint azonban a nyáron folytatott megbeszélések eredményeként végül az összes egykori énekesnő rábólintott arra a 2018-as projektre, amely egy új albumot és egy speciális TV-műsort foglal magába. 
 
Hivatalos megerősítés ugyan még nem érkezett, de úgy néz ki, hogy a jövő esztendő a lánybandák nagy éve lesz, ugyanis a bennfentes források szerint nagy eséllyel a másik ikonikus csajformáció, a Pussycat Dolls is visszatér a popzenei játékba.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.11.14
|


Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.