Kedvenc helyek

Hidden Orchestra (UK): Dawn Chorus - Lemezbemutató, Isle of Man

[ idm / rock ]
Budapest, A38 Hajó, 2017. november 29. 20:00
A fiktív filmek zenéit megálmodó brit csapat visszatért: most a Dawn Chorus című koronggal, mely nyomokban madárhangokat és egyéb, a természetből elcsent foszlányokat tartalmaz. Egyfajta alternatív Bolygónk, a Föld, mely főleg a hallójáratok felől közelít.
A „képzelt nagyzenekar” varázslatos új albuma „egy személyes hangnapló, időkapszula vagy memoár" az alapító-producer Joe Acheron szerint, aki többek közt a madarak dalát is beleszőtte az összetéveszthetetlen hangzású tételekbe. Az Edinburgh-ból Brightonba áttevődött mikrokozmosz felfedezésre váró, friss szegletében egymást erősítik a skót vadon szólamai és az ötfős kamarazenekar által előcsalt motívumok. Az estet az Isle of Man, azaz Matos Gergő kísérleti, elszállós formációja nyitja, mely már a harmadik anyagát hozta ki tavaly, Atmosphere címen. 
 
Jegyár: 4000 Ft, elővét: 3500 Ft 
Air
2017.11.16
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.