Stílusos, hasznos, látványos és szép...

Rendelj kínait - 30. rész
Ezen a héten négy olyan kínai terméket mutatunk, amikre a fenti jelzők közül legalább három igaz. Egy okosóra, egy vezeték nélküli töltő, egy falitérkép és egy cuki, színváltós bögre keltette fel ezúttal a figyelmünket, amik karácsonyi ajándéknak sem utolsók.
Huawei Honor Zero okosóra – Sportolni is csak stílusosan 
 
A viselhető okoseszközökkel Dunát lehet rekeszteni, de ritkán lehet olyat találni a piacon, ami megfelel az igényeinknek. Vagy a tudásával van baj az adott kütyünek, vagy a kinézete az, ami nem fog meg minket, pedig az igen fontos egy karóránál. Szerencsére a Huawei Honor Zero okosórával egyik potenciális problémába sem ütközünk. A dizájn igazán megkapó, bár inkább csak nőknek ajánlott a termék, annyira kicsi és kecses a kialakítása. A fehér és bőrszínű variánsokat tényleg csak a gyengébbik nemet megcélozva tervezte a gyártó, de férfiasabb, fekete színben is kapható.
 
Maga az óra kerek kialakítású, amit teljes egészében egy érintőkijelző ural, és főleg fitnesztevékenységekhez használható. Az eszközön ugyanis az egész napi mozgásunkat tudjuk monitorozni, sőt még az alvásunkat is figyeli, így akkor ébreszt, amikor a legkönnyebben tudunk kikelni az ágyból. Természetesen az okostelefonunkra érkező értesítéseket és üzeneteket is látjuk rajta, és az előre beállított emlékeztetők is mozgásba hozzák az apró rezgőmotort. A működtetéséhez csupán egy androidos telefonra vagy egy iPhone-ra van szükségünk, a szerkezet mindkét rendszerrel tökéletesen kompatibilis. Az alkalmazásboltokban fellelhető Huawei Wear applikáción keresztül tudjuk az óránkat konfigurálni, illetve a mért adatokat leolvasni. 
 
A Huawei márkanév már itthon is jól cseng, így azoknak is kifejezetten ajánlott, akik kicsit idegenkednek még a kínai rendelésektől. Mindössze 24 000 forintot kell érte fizetni, és máris miénk lehet az okos fitneszkütyü. 
 
Link >>  
 
QI vezetéknélküli töltő – Építsd be, és használd! 
 
Szeptemberben mutatták be az új iPhone-okat, amik már tudják azt a gyorstöltési funkciót, amit a Samsung csúcsgépei évek óta használnak. Szerencsére nem egyedi szabvány az Apple megoldása sem, így kompatibilis más töltőkkel is. A QI wireless-töltő képes energiával ellátni mind a Samsung, mind az almás cég telefonjait is, ráadásul végtelenül dizájnos is az a kerek forma, amit kapott. Körben egy króm csík található, majd azon belül egy fekete vagy kék (attól függ, melyiket rendeljük) műanyag töltőfelület. Persze van egy különlegessége is, mégpedig az, hogy beépíthető kütyüről van szó. Asztalba, szekrénybe remekül bebarkácsolható, aminek segítségével egy végtelenül gyönyörű töltőt kapunk, ami belesüllyed a felületbe. A vezeték nélküli töltést biztosító eszközért 3700 forintról kell lemondanunk, de minden egyes forintot megér ez az esztétikus kiegészítő. 
 
Link >>  
 
Világtérképes falimatrica – Kapard le a nyaralásod helyszínét! 
 
„Hány országban jártál már?” Ez a kérdés időről időre előkerül életünk során, és meglehet, hogy hirtelen nem tudunk rá válaszolni, illetve, hogy mi sem tudjuk már biztosan. Ez a kis dekorációs kiegészítő, ami igazából egy világtérkép, erre a „problémára” kínál megoldást. Azokat az országokat, ahol már megfordultunk életünk során, egyszerűen lekaparhatjuk, akárcsak egy sorsjegyen. Igazán jópofa kiegészítő, amely a lakás minden pontján jól mutat, különösen akkor, ha voltunk már nagyobb területű országokban, mint például Oroszország vagy az USA. A fali matricáért 1800 forintot kell fizetni, de ezek után már biztosan tudunk válaszolni a faggatózó kérdésekre. 
 
Link >>  
 
Színváltoztatós unikornisos bögre – Minden kislány álma 
 
Ez a látványos, egyszarvús bögre nemcsak a kislányokat nyűgözheti le tudásával. De mi is ez a tudás? Hát természetesen a mostanában oly divatos színváltás. Ha ugyanis a bögre forró folyadékkal érintkezik, az oldalára festett unikornis sörénye lila színről szivárványszínűre változik. Az átalakulási folyamat egy speciális festéknek köszönhető, amely a hőre reagál. Tökéletes karácsonyi ajándék 3200 forintért, amiért cserébe a megajándékozott kislányok öröme borítékolható. 
 
Link >>  
www.rendeljkinait.hu
2017.11.17
|
(19 kép)


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.