Satoe Tone Mesés Világa

Budapest, Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria, 2017. november 17. - december 20.
Satoe Tone rajzai finomak és álomszerűen légiesek. A művésznő grafikáiban a hagyományos japán művészeti alapok mellett a modern európai trendek nyomait is felfedezhetjük.
A Japán Alapítvány Budapesti Irodája ezúttal a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériával közösen hozta el nekünk az évek óta Olaszországban élő, népszerű japán gyermekkönyv-illusztrátor mesés világát.
A művésznő neve talán sokak fülében nem cseng már ismeretlenül, Tone Pipó utazása című mesekönyve ugyanis nálunk is megjelent 2014-ben, a következő évben pedig képeit is kiállította hazánkban. A 2013-ban a legrangosabb gyermekkönyv fesztivál, a Bolognai Nemzetközi Könyvvásár illusztrációs fődíját elnyert művésznő ezúttal is elkíséri munkáit Budapestre, hogy a közkedvelt Pipó mellett más könyvei szereplőit is bemutassa nekünk.  
 
 
Ingyenes!  
 
2017.11.20
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.