Kedvenc helyek

Vegyes fogadtatásban részesült Christina Aguilera AMA-s produkciója

Mindenki izgatottan várta a popdíva színpadra lépését az idei American Music Awardson, azonban sokan keserű szájízzel könyvelték el a hallottakat a produkció befejezése után.
A The Bodyguard (Több mint testőr) film premierjének 25. évfordulója kapcsán kérték fel a gála szervezői Aguilerát, hogy egy tribute show színpadra állításával tisztelegjen Whitney Houston emléke előtt. Az aranytorkú díva örömmel fogadta a megtisztelő felkérést, és bár gőzerővel készült a fellépésre, a performansz mégsem aratott osztatlan sikert. Xtina az örökzöld klasszikus I Will Always Love You mellett a filmzenei CD másik három gyöngyszemét, az I Have Nothingot, a Run to You-t és az I'm Every Womant is belefoglalta egy közel tízperces medley-be, azonban a magas hangok neki is nehézséget okoztak. 
 
Az olykor elcsúszó, hamiskás hangok a jelenlévő sztárvendégeket is megdöbbentették, és voltak olyanok, akik leplezetlen fintorral az arcukon minősítették a szóban forgó előadását. A legnagyobb port Pink arckifejezése kavarta, akit közvetlenül a fellépés közben csíptek el a szemfüles operatőrök. A vadóc popsztár azonban rácáfolt a feszültséggeneráló médiabotrányra, és elmondta, hogy csak a megdöbbenést láthattuk az arcán, ugyanis kolléganője zseniális produkciója őt is letaglózta. „Nagyon odatette magát, az egyik kedvenc énekesnőm” – tisztázta Pink. 
 
(vh1.com) 
2017.11.21
|


Játék
2018-ban visszatért Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat című kiállítás, ami közel 1000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.