30Y A38 - Egy hét a Hajón

Budapest, A38 Hajó, november 21 - 25.
A 30Y november 21. és 25. között beköltözik az A38 Hajóra annak okán, hogy pont tíz évvel ezelőtt, 2007-ben játszottak először a hajón. Az ötnapos rendezvény keretében lesznek koncertek, kiállítás, irodalom és pólógyár, mindezek mellett pedig két remek előadás is.
November 23-án Spiró György: Prah című darabját adja elő a Karaván Színház Nyári Oszkár és Nyári Szilvia szereplésével, Szirtes Edina Mókus és Rozs Tamás zenéjével, november 24-én pedig a Nézőművészeti Kft: A fajok eredete című darabját láthatjuk. A színházi előadások mellett természetesen a zenéé a főszerep, lesz Random Trip Pécs Special x 30Y’s Friends, Bezzeg a Kurva Beckek, Strange Collective-koncert, és a zárónapon 30Y, Óriás, Mongooz & the Magnet buli.
 
2017.11.21
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.