Makar Csudra

Budapest, Thália Színház, december 15. 19:30
Maxim Gorkij orosz drámaíró első nyomtatásban megjelent és egyben legromantikusabb művét, a Makar Csudrát adja elő az egyik legkarakteresebb és az idei Cometre is jelölt színésznő, Farkas Franciska a Thália Színházban.
Gorkij műve egy öreg cigány emberről szól, aki elregél egy tanmesét a szerelemről és a szabadságról. A darab ősbemutatójára a Harmadik Hely Lakásszínházban került sor 2017. március 9-én. A darabot azóta meghívták a Műcsarnokba, vendégelőadásként látható volt a POSZT-on, a Thália Színház pedig leszerződtette egész évadra, havi egy előadásra. 
 
Farkas Franciska az elmúlt négy évben robbant be: először a Karaván Művészeti Alapítványnál játszott, majd megkapta a Viktória - A zürichi expressz című svájci film főszerepét, amiért elhozta a legjobb színésznőnek járó díjat, a Hungarian Film Festival of Los Angelesen. Több színházi és rövidfilmes munkák után nyerte el az Aranyélet című sorozat és a Brazilok című nagyjátékfilm két fontos szerepét, idén pedig az Örök tél című filmben dolgozott Csányi Sándor mellett.  
 
2017.11.21
|


Játék
Steven, a karizmatikus sebész felkarolja egykori páciense kamasz fiát, ráadásul a srácot a férfi családja is megszereti. Csakhogy a zavart fiú komoly áldozatot vár el az orvostól.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.