Kedvenc helyek

Világhírű mozisztár szerepel Pink legújabb klipjében

Megjelent az énekesnő Beautiful Trauma című legfrissebb videoklipje, amelynek egyik főszereplője szinte mindenki számára ismerős lehet a mozivászonról.
Pink egy igazi született feleség szerepében látható legújabb kisfilmjében. A 60-as évek stílusát magára öltő neo-vintázs klip az októberben megjelent Beautiful Trauma c. album második kislemezéhez készült, amelynek idilli jeleneteit nem más, mint Channing Tatum vendégszereplése színesíti.
 

 
A szokatlan duó a közel 5 perces minifilmben egy szerelmespár napját foglalja össze, melyben egy párkapcsolatra jellemző megmosolyogtató, bohókás és olykor már bizarr képkockákat sorakoztat fel a nézők előtt. Pink a szóban forgó klippel tovább viszi legutóbbi nagylemezének vezérfonalát, amelynek alapvető gondolata: ahány ember, annyi fajta kapcsolat, és minden párnak megvannak a szabályai, amit a saját színeivel tarkíthat.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.11.23
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.