Kedvenc helyek

Tervben van Katy Perry és a The Weeknd első duettje

A párost a minap egy hollywoodi étteremben látták együtt vacsorázni, azonban romantikázásáról szó sincs: szigorúan munkamegbeszélés céljából ült össze a két poptehetség.
Most, hogy a Selena Gomezzel való kapcsolata után ismét a szinglik táborát erősíti az etióp származású zenész, a pletykalapok rögtön hírbe hozták Katy Perryvel, akit a Starboy énekese invitált el a közös találkozóra. Egy bennfentes forrás azonban rácáfolt a híresztelésekre, és elmondta, hogy egy esetleges közös dal kapcsán meetingelt a két világsztár, amelyet a jövő év folyamán szeretnének nyélbe ütni. „Abel mindig az új közreműködések lehetőségét keresi a tehetséges előadókkal. Nagyon sok női barátja van, és nagy részük mind ebből a szakmából” – tisztázta a félreértést egy, az énekeshez közel álló személy. 
 
Az egyelőre kérdéses, hogy a megbeszélés sikeres volt -e, és hosszas várakozás után végre megvalósul-e az első The Weeknd feat. Katy Perry szerzemény, de abban biztosak lehetünk, hogy a közös dal nagy eséllyel indulna az év duettje címért. 
 
(breatheheavy.com) 
2017.11.27
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.