„Azt, hogy ki hős és ki igazi vezető, nem feltétlenül a szuperképességek határozzák meg” - Ben Affleck

Még nem tudjuk, hogy Az Igazság Ligájában Ben Affleck utoljára öltötte-e magára Batman jelmezét, mindenesetre interjúnkból az derül ki, hogy nagyon élvezte a munkát, és örömmel maradna a Liga vezetője.
Szerinted mi motiválja Bruce Wayne-t, hogy Diana segítségével összehozzák az Igazság Ligáját? 
 
Ez egy klasszikus világvége-szcenárió. (nevet) Az biztos, hogy nem szenvedünk hiányt apokaliptikus történésekben. Bruce úgy gondolja, hogy eljött az ideje, hogy Diana társaságában összehozzanak egy csapatot. Tudjuk róla, hogy egy meglehetősen magának való figura – sőt akár antiszociálisnak is mondhatnánk –, de a körülmények most arra kényszerítik, hogy igazi vezetővé avanzsáljon, és összehozza ezen különleges képességekkel bíró kívülállók csoportját, hogy együtt dolgozzanak a nagyobb jó érdekében. Batman általában nehezen jön ki jól más emberekkel, ezért érdekes őt látni, ahogy a körülmények vezető szerepbe kényszerítik. 
 
Bruce és Diana már küzdöttek egymás oldalán az előző filmben. Most hogyan változott a kettejük közti dinamika, és milyen volt Gal Gadottal dolgozni? 
 
Nagyon közeli munkatársakká váltak, és mindketten érzik, hogy a helyzet van annyira súlyos, hogy mielőbb be kelljen avatkozniuk. Nincs köztük romantikus kapcsolat, de megvan köztük a kémia, ugyanakkor a kapcsolatukat inkább a bajtársiasság jellemzi. Nem mindenben értenek egyet, de képesek a véleménykülönbségeiken túllépni annak érdekében, hogy összehozzanak egy működőképes csapatot a világ megmentésére. Gal pedig csodálatos. Egy igazi profi, aki nagyon okos, és a kemény munkája szerintem az alakításán is meglátszik. Fantasztikus és egyedi kisugárzása van a vásznon, és nagyon nehéz szavakba önteni, hogy miért, de ha meglátod, akkor tudod, hogy így van. 
 
Az Igazság Ligájának tagjai teli vannak különleges képességekkel, és ilyen értelemben Batman kissé kilóg közülük. Mit gondolsz, mi az, amit ő hoz ebbe a csapatba? 
 
Batmannek nincsenek szuperképességei. Ő egy briliáns detektív, aki az ösztöneiben és a nem mindennapi kiképzésében bízhat, és abban, hogy pontosan tudja, mekkora a tét, és mit kell tenniük a túlélés érdekében. Kétségtelenül vannak a filmnek olyan pillanatai, amikor meglátszik a különbség azok között, akiknek van, és azok között, akiknek nincs szuperképessége. (nevet) De ez egy olyan helyzet, hogy Bruce-nak elő kell lépnie, és igazi vezetőként helytállnia. Ha megnézzük mikre képesek a Liga tagjai, az kissé eltörpíti Batmant ebben a társaságban. Ő csak egy fickó teli spéci kütyükkel egy golyóálló ruhában, ennek ellenére mégis csatlakozik a szuperemberekhez, mert tudja, hogy a feladat nagysága miatt mindegyikükre szükség van a sikerhez. Az, hogy ki hős és ki igazi vezető, nem feltétlenül a szuperképességek határozzák meg.  
 
A filmben három új szereplő, Aquaman, Flash és Cyborg, és velük együtt három új színész is bemutatkozik. Mit gondolsz, mit hoznak ők a csapatba? 
 
Csodás volt velük a munka. Ezra Miller teli van energiával és fantasztikus a humorérzéke. Egyáltalán nem hagyományos az életfelfogása, érdekes fickó. Ray Fishernek tulajdonképpen ez volt az első igazi mozifilmes munkája, és magával hozta a kezdők lelkesedését és tenni akarását. Látni lehetett a tüzet a szemében. Jason Momoa pedig hihetetlen egy arc. A maga módján ő az életben is egy szuperhős (nevet), vagy legalábbis nagyon közel áll hozzá. Hihetetlenül inspiráló figura, öröm a közelében lenni. 
 
A színészek közti kapcsolat szerinted mennyire jelenik meg a karaktereitek közti dinamikában? 
 
Nagyon jól kijöttünk egymással, és remélem mindez a vásznon is meglátszott. Könnyed hangulata volt a forgatásnak, jól szórakoztunk, nem volt feszkó. Nehéz némi realizmust csempészni egy ennyire nem realista történetbe, de ha a szereplők közt megvan a kémia, az nagyon valódi, és ez a vászonról is átjön. 
 
Mi volt a kedvenc pillanatod a forgatáson? 
 
Amikor első alkalommal történt meg, hogy mind együtt jelentünk meg a jelmezünkben. Azt sosem fogom elfelejteni. Ott álltunk, és teljesen begeekesedtünk. Egymás után lőttük magunkról a szelfiket. A stúdió kissé pánikolt, nehogy kitegyük őket Twitteren. (nevet) Az egyetlen kivételt szegény Ray jelentette, az ő ruháját ugyanis számítógéppel teremtették meg az utómunka során. Ő egy afféle pizsamaszerűségben mászkált köztünk a forgatáson, és elég viccesen nézhetett ki mellettünk. (nevet) 
Tulu/InterCom
2017.11.27
|
(75 kép)


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Filmek a TV-ben
18:35
Thelma
norvég horror, 2017
18:45
Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi
amerikai akciófilm, 2001
18:45
Túl nagy család
amerikai vígjáték, 2003
19:00
Dennis, a komisz
amerikai vígjáték, 1993
19:00
A tengerészgyalogos
amerikai akciófilm, 2006
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.