Én, te, mi – interaktív párkapcsolati tréning

Budapest, Kugler Art, 2017. december 9. 19:00
A Bohócok a Láthatáron Csoport Én, te, mi előadásának – egészen pontosan: interaktív színházi tárlatvezetésének – témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik?
Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről és mást arról, hogyan és kivel töltsék a vasárnapot? Mi változik az évek során? Össze lehet-e valaha hangolódni? A Bohócok a Láthatáron új, részvételi színházi előadásának magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába. Az előadás célja, hogy egy komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevő-nézők számára, amiben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre reflektálni, azokról közösen gondolkodni. 
 
A Kugler Art Galéria régóta ad otthont különböző színházi előadásoknak. Az Én, te mi előadás inspirálódik a galéria adottságaiból: az ott kiállított képek, festmények, illetve a hely atmoszférája a játék szerves részét képezi. Az előadást rendezője és játékmestere Szabó Veronika, előadják Feuer Yvette, Stubnya Béla, Buzási Fanni és Mangold Roland
2017.11.27
|


Ahol a héten érdemes...
Budapest, A38 Hajó, június 4. - szeptember 3.
 
 
július 12 - 18.
 
 
Budapest, Óbuda, június 15. - augusztus 31.
Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.