A mi Józsink, Erzsike

Budapest, Mozsár Műhely, december 29. 19:30
Folytatódik az Élet.történetek.hu színházi sorozat a Mozsár Műhelyben. A harmadik részben Lázár Katit Keresztes Tamás, Epres Attilát pedig Pelsőczy Réka rendezi.

Rendezés


Kapcsolódó cikkek

Az Orlai Produkció színházi sorozata ősz óta látható, amelyben, egyedülálló módon Lengyel Nagy Anna szerző történeteit színpadra adaptálva láthatja a közönség.
 
„Mi is kell ahhoz, hogy egy sokáig állati sorban tartott kisember a saját csillogó Mercedesét vezethesse? Hogy – egy adott pillanatban – ő parancsolhasson a rettegett Vezérnek? Hogy megforduljon a világ? Privát történelem – szigorúan alulnézeti szempontból. És ahhoz mi kell, hogy egy egyszerű parasztasszony képes legyen kikaparni a gyerekét a biztosnak látszó halálból? Zsigeri őserő, vak zsigeri hit, nem kevés csoda, meg talán, alkalmanként egy-egy kisfröccs” – olvasható a színlapon.
2017.11.27
|


Játék
Csaknem fél évszázadon átívelve tárja elénk a „társadalmi változásokra nyitott, azokat folyamatosan elemző, majd abból saját képi világát megteremtő” Korniss Péter pályáját a Magyar Nemzeti Galéria kiállítása.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.