Akció a szexizmus ellen

Közös akcióba kezd a STEREO AKT és az Amnesty International Magyarország
Személyes történeteket gyűjt a STEREO AKT új színházi előadásához, mely a nemek közötti egyenlőtlenséget járja körül. Bárki elküldheti a saját történetét, amivel segítheti a probléma alapsabb megismerését és az arról való árnyaltabb párbeszédet.
A STEREO AKT új színházi előadást készít Védett férfiak címmel, amelynek témája a nemek közti egyenlőtlenség, az elnyomás és a szexizmus. A darab írásához olyan valós, személyes történeteket keresnek, amelyeket sokan nap mint nap átélnek, mégis csak akkor veszik észre, amikor már áldozataivá válnak – de előfordul, hogy akkor sem.  Segítsünk együtt, hogy még láthatóbb legyen a nemek közti megkülönböztetés problémája és árnyaltabb a párbeszéd!
 
A történeteket – névvel vagy név nélkül – e-mailben várják a tortenet@stereoakt.hu címre december 5-ig, illetve a Jurányi Ház földszintjén elhelyezett Védett Férfiak-vitrinben papíron is bedobhatók egy erre a célra szolgáló postaládába.
 
További információk:
www.stereoakt.hu/vedettferfiak 
2017.11.29
|


Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.