A 25 éves Pesti Est bemutatja: Zuboly Karácsony, vendég: Csángálló - Nyerj páros jegyet!

A Zuboly egy olyan öszvér, amelyben huncutul forr össze a magyar népzene ősereje a slágervilág sutaságaival, a magasztos a giccses melódiákkal; ráadásul mindez együtt olyan vehemenciával húzza a szekeret a magyar éjben, melyről lemaradni: vétek.
Aki már látta Ágoston Béla ezen 12 éves formációját, azt vagy a posztmodern mixtúra szívtépő jellege (a Wicked Game-be hajló Indulj el egy úton), vagy pedig az agyafúrt vidámságban meghempergetett dalok (idióta Homeopátia) hatották meg.
 
Farigcsált kompozícióikra artista produkcióként tekintenek, melyekbe beleszédülni ajánlatos! A kujon hatosfogat előtt az ötfős Csángálló fűt be gyimesi és moldvai dallamokkal. Sára Csobánék egy csipet balkáni fűszerrel is megszórják pszichedelikus csángó zenéjüket, melyre Ozorán is vevők voltak az átszellemült partyzók.
 
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: december 23., 19.30
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Melyik évben nyitotta meg a Csángálló koncertje az O.Z.O.R.A. Fesztivált?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: december 17., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.