Kedvenc helyek

Bónusz Electronic Music Festival 2017

[ house / progressive / techno ]
Budapest, Hungexpo - BNV, 2017. december 9. 19:00
A hagyományos, monstre bulira The Advent is becsekkol, de amúgy is elég várós lesz ez a Mikulás utáni világvárosi est. Van a Deadcode zsákjában minden jó: három főszínpad és kéttucatnyi DJ, Black Asteroidtól Oscar Muleron át Richie Hawtinig.
A detroiti techno veteránja a Spontaneity & Synchronicity turnéján érinti hazánkat; New York-i ütemekkel Bryan Black fogja megsózni a Red Arenát. Tech-house-t hoz ugyanide a Grammy-díjas Dubfire, az elektro felé pedig Cisco Ferreira kanyarodhat. A Green teremben közben Luciano organikus dance partyján rophatjuk, akit többek közt a svájci Sonja Moonear és a chilei Villalobos vált. A spanyol Warm Up címke feje, Mulero érkezik a Black Arénába, és a Pfirter nevű argentin kollégával, illetve Berlinben pörgő DJ-kkel, Rebekah-val és Jonas Koppal is osztozik a pulton. 
 
Jegyár: 9900-11990 Ft 
Air
2017.12.01
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.