MÚZEUM+ KARÁCSONY

Ünnepi tárlatvezetések forralt borral és kaláccsal
Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, december 14. 18:00
Jankovics Marcell filmrendező, művelődéstörténész és grafikus a gótikus szárnyas oltárokról mesél majd, Somlai Tibor belsőépítész pedig a Magyar Nemzeti Galéria Keretek között – A hatvanas évek művészete Magyarországon című kiállításán osztja meg emlékeit a hallgatósággal a korszak vizuális trendjeiről.
A Versbonbonok című ünnepi program keretében kortárs karácsonyi versek hangzanak el az állandó gyűjtemény különböző pontjain meglepetéselőadók tolmácsolásában. Továbbá sok izgalmas részletet ismerhetünk meg a karácsonyi Párizsról és a bohémekről, Csemer Boglárka Boggie pedig karácsonyi koncertet ad az év utolsó MÚZEUM+ estjén, ahol a rendhagyó, tematikus tárlatvezetések és a koncert mellett ajtókopogtatót és karácsonyi díszeket is készíthetünk, és a kalács meg a forralt bor sem hiányozhat majd.
 
Jegyár: 2800 Ft
 
2017.12.04
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.