A rendíthetetlen ólomkatona

Budapest, Hatszín Teátrum, december 27., 15:00, január 6., 16:00, január 26., 11:00
Igazi karácsonyi darabbal készül a Hatszín Teátrum. Földes Eszter rendezésében mutatják be H. C. Andersen–Selmeczi Bea: A rendíthetetlen ólomkatona című előadást, Erős Márton (Kiscsillag) zenéjével, Lovasi András dalszövegével, Bán János és Mohai Tamás főszereplésével.
„Ködös őszi este volt. Vagy télre járt már... A sarokban a plüssmedve ült az óriásbabával, előttük elválaszthatatlan barátjuk, búgócsiga, tőlük jobbra egy hernyó énekelt, a polcon a hiú kávéfőző terpeszkedett, a szoba közepén pedig a táltos hintaló vágtázott. És ott volt ő, ott az asztalon, a csodálatos és kecses táncosnő, aki sohasem mozdult meg. Coppelia, az üveggömbbe zárt örök balerina. Minden olyan volt, mint máskor. Egészen addig, míg egyik éjjel váratlanul egy féllábú ólomkatona érkezett a játékok közé, és minden megváltozott…” – olvasható az előadás színlapján.
 
Korhatár: 8 éves kortól
 
2017.12.04
|


Játék
Steven, a karizmatikus sebész felkarolja egykori páciense kamasz fiát, ráadásul a srácot a férfi családja is megszereti. Csakhogy a zavart fiú komoly áldozatot vár el az orvostól.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.