Kedvenc helyek

Soha nem láthat napvilágot Pink és Eminem közös videoklipje

Legalábbis az énekesnő kijelentése szerint. A frisslemezes világsztár nagyon nincs megelégedve a Revenge videó végeredményével, így teljes mértékig elvetette a klip bemutatásának ötletét.
„Leforgattuk, de szörnyű lett” – fakadt ki Pink a The Sun riporterének. Úgy látszik, a rendező archívumában fog megöregedni a vadóc díva és a rapkirály legutóbbi közös dalának videoklipje, amit mindkét zenész közönsége epekedve várt. Habár a dalhoz megálmodott vizuált már hónapokkal ezelőtt elkészítették, Pink elmondása szerint videográfiájának legsötétebb foltjaként tekinti a szóban forgó kisfilmet. 
 
„Soha nem fog kijönni. Egyszerűen nem működött a dolog, rossz volt az időzítés. És szörnyen néztem ki, katasztrófa. Még jó, hogy Eminem személyesen nem volt jelen” – panaszkodott a So What énekesnője. 
 
A rossz hír ellenére a popsztár mindenkit megnyugtatott, hogy a nem olyan rég debütált Beautiful Trauma klip sokkal jobban sikerült, így ne bánja senki, hogy nem veheti szemügyre a Revenge felvételeit.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.12.05
|


Játék
Steven, a karizmatikus sebész felkarolja egykori páciense kamasz fiát, ráadásul a srácot a férfi családja is megszereti. Csakhogy a zavart fiú komoly áldozatot vár el az orvostól.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.