Így csempéssz még több melegséget télen az otthonodba!

Rendelj kínait - 31. rész
Közelednek az ünnepek, ilyenkor nemcsak a testünknek, de a lelkünknek is szüksége van egy kis plusz melegségre! Néhány Kínából rendelhető aprósággal azonban máris sokat javíthatunk a közérzetünkön! A cikkünkben bemutatott praktikus lábmelegítő, vagy a különleges, egyedi formájú lámpa ráadásul ajándéknak sem utolsó!
Elektromos lábmelegítő – Gondoljunk a téli napokra!
 
Sokan panaszkodnak arra telente, hogy fagyos időben a végtagjaik jéghidegek és elzsibbadnak a nem megfelelő vérkeringésük miatt . Ha a fenti probléma a fűtött szobában is fennáll, akkor bizony nincs más választás, be kell bújni három vastag zokniba és még egy mamuszt is rávenni a már múmiaként bebugyolált lábfejre. Ez viszont, bár a lábfázáson segít, annyira kényelmetlen érzés, hogy sokszor félmegoldást generál: marad az egy pár zokni és a hideg még elviselhető, de nem kellemes érzése. 
 
Természetesen nincs rá szükség, hogy bárki is így tengesse az életét a mínuszok közepette, Kínában ugyanis már erre a problémára is találtak megoldást: egy elektromos lábmelegítő még a leghidegebb alsó végtagot is képes felmelegíteni! Az egyszerre mindkét lábra felhúzható szerkezet plüssbevonatot kapott, ezért nemcsak praktikus, de puha és kényelmes érzést is biztosít viselőjének. A méretére sem lehet panasz, a 33 cm hosszú és 37,5 cm széles alapon még egy nagyobb termetű személy lábai is szellősen elférnek. Egyetlen hátránya talán, hogy nem lehet járni benne. 
 
Zseniális kis téli kiegészítő, ami kényelmesebbé teheti a számítógép előtti ücsörgést, kanapén való láblógatást egy hidegebb lakásban is. 7800 forintért tudjuk megrendelni az eszközt, ami garantáltan nem fog csalódást okozni. 
 
Link >>
 
Könyvnek álcázott hordozható lámpa – Csempésszünk egy kis hangulatot a lakásba! 
 
Lámpákból annyifélét lehet kapni, hogy amikor az egyszerű halandó odáig jut, hogy vásároljon egyet, egyáltalán nem könnyű a választás. A bőség zavara miatt sokan inkább hazamennek és elnapolják a vásárlást. Vagy jobb esetben felkeresnek egy kínai webshopot, ahol hasonló mókás világítótesteket találni, mint például a jelen darab. 
 
A könyvformájú világítóegység akkor lép működésbe, ha kinyitják. A fényáradat megvilágítja a kötet harmonikaszerűen feltárt lapjait, így kölcsönözve nem mindennapi hangulatot a szobának. Beépített akkumulátorral rendelkezik, ezért ide-oda hordozható, ha pedig lemerült, könnyedén feltölthető USB-n keresztül. A különleges lámpát már 6800 forintért magunkénak tudhatjuk. 
 
Link >>  
 
Lakat borosüvegre – Nesze neked falánkság! 
 
Kérdés, hogy az alábbi terméknek mekkora a létjogosultsága nálunk, hiszen ha valaki inni akar, semmi sem állíthatja meg, de annyira olcsó és jópofa kütyüről van szó, hogy ha másra nem is, de játéknak még jó lehet. Ez nem más, mint a borlakat. Nem csoda, ha még soha nem hallottál róla… 
 
Egy nagyon egyszerű, három számjegyből álló kód nyitja ki a borlakatot, amit az üveg nyakának a tetejére tudunk felcsattintani. Tehát számzáras, nem tudjuk a kulcsot elhagyni, de ha már túl ittasak vagyunk a számkód bepötyögéséhez, akkor megvéd a további önpusztító tevékenységünktől. Tiszta haszon, használatával ráadásul még az alkoholra oly kíváncsi tizenévesek elől is könnyedén elzárhatjuk a szürkebarátot, hogy csak a gyerekpezsgő maradjon meg nekik alternatívaként. A szeszesitalaink védelmében 2500 forinttól kell megszabadulnunk, és a lakat máris a miénk! 
 
Link >>
 
3D mézeskalács-szaggató – Egyedi süti az ünnepi asztalon 
 
Ahol mézeskalácsházikó készül karácsonykor, ott bizony a háziasszony nagy eséllyel kiemelkedően jól teljesít a konyhában. Persze egy-egy új eszköz még a legtapasztaltabbaknak is jól jön! Ilyen ez a nyolcrészes süteményszaggató-szett is, amiből négyféle 3D-s figurát készíthetünk. Legjobb talán a szán- és a rénszarvasforma, amihez azonban jól jönne egy Mikulás is, de az sajnos nincsen. Cserébe tudunk hóembert és – természetesen – fenyőfát/karácsonyfát is alkotni. Az igazi összhatás eléréséhez muszáj lesz kidíszíteni a mézeskalácsokat cukormázzal, ami remek program az egész család számára. A nyolc darabból álló szaggatókészletért mindössze 780 forintot kell kicsengetnünk. 
 
Link >> 
www.rendeljkinait.hu
2017.12.06
|
(25 kép)


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.