John Travolta tagadja, hogy a filmje nem kell a forgalmazónak

Nemrég jött ki a hír, miszerint John Travolta Gotti című gengszterfilmjét tíz nappal a kitűzött premierje előtt dobta ki a Lionsgate nevű forgalmazó, ami elég szokatlan lépés Hollywoodban. A furcsa hír után most maga Travolta szólalt meg az ügyben.
A sztár szerint az állítás merő hazugság, a filmjüket senki nem dobta ki, egész más a történet fekvése. Állítása szerint Travolta elégedetlen volt azzal, hogy a Lionsgate csak egy szűk körű mozis bemutatót tervezett a Gottinak, vagyis alig néhány moziban játszották volna. Ezért a színész felhajtott egy befektetőt, hogy kivásárolja a Gottit a Lionsgate-től, és inkább egy új forgalmazónak eladva, szélesebb körben terjessze azt. A színész elmondása szerint a stúdió sokáig ódzkodott az eladástól, ám végül nagyvonalúan odaadták nekik a filmet.
 
Ez már hetekkel ezelőtt történt, és Travoltáék azzal követtek el hibát, hogy erről az üzleti lépésről nem tájékoztatták a sajtót, akik csak tíz nappal a kitűzött premier előtt tudták meg, hogy a Gotti bemutatója bizony elmarad december közepén, téves következtetéseket vonva le ebből. Travoltáék jelenleg más forgalmazóknak próbálják eladni a filmet, de az már biztos, hogy a premierre már csak 2018-ban kerül sor. Arról egyelőre nincs információnk, hogy az eset érinti-e a film január tizennyolcadikára kitűzött magyar premierjét. 
 
(indiewire.com) 
 
2017.12.07
|


Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Filmek a TV-ben
18:15
Hans Christian Andersen: Életem története 2.
amerikai családi kalandfilm, 2003
18:20
Brazilok
magyar vígjáték, 2017
18:30
Harmonium
japán filmdráma, 2016 (feliratos)
18:45
Támadás a Fehér Ház ellen
amerikai akciófilm, 2013 (ism.)
18:50
Mint a hurrikán
amerikai vígjáték, 1999
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.