Kedvenc helyek

Eurovízió 2018: megvannak a hazai jelöltek

Kihirdették azt a harminc elődöntőst, akik A Dal című műsorban mérhetik össze tudásukat jövő év elején a 2018-as Eurovízióra való kijutás kapcsán.
Jövőre is megrendezésre kerül A Dal című műsor, amelynek elődöntői során kiderül, hogy ki képviselheti Magyarországot a 2018-as Eurovízión. A dalválasztó összesen harminc produkciót versenyeztet meg a benevezett több száz dal közül: az idei esélyesek között a műsorban már többször pályázó Király Viktor, a Leander Kills, Heincz Gábor Biga, Polgár Odett és többek között Tolvai Reni is szerepel, de új jelentkezőket is megismerhetnek a nézők, ilyen például Andy Roll, Süle Zsolt és a yesyes zenekar.
 
A január 20-án induló show-műsor hat héten át tart majd egészen február 24-ig, amikor is kiválasztják, hogy melyik dal kerülhet bemutatásra a dalfesztivál színpadán. A 63. Eurovízió május 8-tól indul útjára Lisszabonban. 
 
(www.mediaklikk.hu) 
2017.12.07
|


Játék
Mi van az iskolában megtanult életrajzok és életművek mögött? Hús-vér emberek, valódi örömökkel, sorsokkal, kapcsolatokkal, érzésekkel, érzelmekkel és tragédiákkal.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.