J.K. Rowling megvédte Johnny Depp szerepeltetését

A Legendás állatok: Grindelwald bosszúja főgonoszát Johnny Depp alakítja, és a színész feleségverési botránya miatt számtalan rajongó támadta a produkciót, amiért nem cserélték le őt valaki másra. Most J.K. Rowling kelt Johnny Depp védelmére.
Johnny Depp Amber Heardtől való válása minden volt, csak épp csendes nem. Heard még egy monoklis fotót is megosztott magáról abból az időszakból, és minden jel arra utalt, hogy Deppnek szokása csúnyán helyben hagyni a feleségét. Aztán megszületett a megegyezés a válásról, amiben szépen tisztára mosták egymást a felek, de ez még nem jelenti azt, hogy sokan ne haragudnának Deppre. Ők voltak azok, akik kiakadtak a Warnerre, amiért a stúdió nem cserélte le Deppet a történtek után.
 
Először David Yates rendező állt ki a döntésük mellett, most pedig J.K. Rowling ragadott billentyűzetet Depp mellett. Elismerte, hogy a dolog számukra is nehéz döntés volt, ugyanakkor abban maradtak, hogy két ember – akik már tisztázták a konfliktusaikat - magánéletébe ilyen módon nem akarnak beleavatkozni, így végül kitartottak és kitartanak Johnny Depp mellett. Persze ez a felháborodott rajongókat aligha teszi boldoggá.
 
(variety.com) 
2017.12.08
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.