J.K. Rowling megvédte Johnny Depp szerepeltetését

A Legendás állatok: Grindelwald bosszúja főgonoszát Johnny Depp alakítja, és a színész feleségverési botránya miatt számtalan rajongó támadta a produkciót, amiért nem cserélték le őt valaki másra. Most J.K. Rowling kelt Johnny Depp védelmére.
Johnny Depp Amber Heardtől való válása minden volt, csak épp csendes nem. Heard még egy monoklis fotót is megosztott magáról abból az időszakból, és minden jel arra utalt, hogy Deppnek szokása csúnyán helyben hagyni a feleségét. Aztán megszületett a megegyezés a válásról, amiben szépen tisztára mosták egymást a felek, de ez még nem jelenti azt, hogy sokan ne haragudnának Deppre. Ők voltak azok, akik kiakadtak a Warnerre, amiért a stúdió nem cserélte le Deppet a történtek után.
 
Először David Yates rendező állt ki a döntésük mellett, most pedig J.K. Rowling ragadott billentyűzetet Depp mellett. Elismerte, hogy a dolog számukra is nehéz döntés volt, ugyanakkor abban maradtak, hogy két ember – akik már tisztázták a konfliktusaikat - magánéletébe ilyen módon nem akarnak beleavatkozni, így végül kitartottak és kitartanak Johnny Depp mellett. Persze ez a felháborodott rajongókat aligha teszi boldoggá.
 
(variety.com) 
2017.12.08
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:10
A nő mosolya
német dráma, 2014
18:25
18:30
Nem kellesz eléggé
amerikai romantikus vígjáték, 2008
18:35
A csempész
amerikai krimi, 2018
18:45
Mad Max - A harag útja
amerikai akciófilm, 2015
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.