Jótékony célú fürdőruhás Mikulás kocogás Budapesten

Budapest, Gozsdu C Udvar, 2017. december 10. 14:00
December 10-én, 14 órától félmeztelen Mikulások lepik el újra Budapest utcáit az idén már XIV. alkalommal megrendezésre kerülő 3, 5 kilométeres, egyedülálló fürdőruhás Mikulás kocogás keretében.
A fürdőruhás Mikulás kocogás, a város és az ország egyik legvidámabb adománygyűjtő eseménye: a rendezvény minden bevétele idén a SUHANJ! Alapítvány fogyatékos sportolóit támogatja. 
 
A SUHANJ! Alapítvány 2010-ben létrehozott non-profit, közhasznú szervezet, amely megosztja a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal futóversenyek, úszóedzések, handbike események formájában, illetve egy különleges, interaktív fitneszterem üzemeltetésével, ahol fogyatékosok és épek együtt sportolhatnak. Közösséget, célokat, örömöt és erőt adnak azoknak, akiknek egyedül nehéz lendületet venni. 
 
2017.12.08
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.