Kedvenc helyek

Befejezi rezidensségét Jennifer Lopez

125 fellépés és közel 300 000 néző: a latin díva 2016 óta szórakoztatja a közönséget a Las Vegas-i Planet Hollywoodban, azonban jövő szeptemberben befejezni rezidensségét a nemzetközi rajongók legnagyobb örömére.
Bejelentette az All I Have koncertsorozat utolsó dátumait Jennifer Lopez. Az On The Floor énekesnője 2016-ban szerződött le a Planet Hollywood szállodával és kaszinóval, hogy az előre meghirdetett időpontokban fellépéseivel színesítse az oda érkező vendégek estéjét. A show-műsor nem csak a turistákat, hanem az elszánt rajongókat is felcsigázta, így a világ minden tájáról érkeztek nézők a popsztár előadásaira. A JLO karrierjét eklektikusan összefoglaló performansz a nagy siker ellenére azonban a végéhez közeledik; Ms. Lopez szeptember 29-én adja utolsó koncertjét Las Vegas-ban. A döntés miértjét egyik fél sem indokolta, de a fanok bíznak abban, hogy a rezidensség befejezése egy esetleges világ körüli turné előszelének tekinthető, akár csak Britney Spears esetében, aki szintén búcsút int Piece Of Me show-jának idén szilveszterkor.  
 
(breatheheavy.com) 
2017.12.12
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Margitte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.