A kis hamis!

Kevés olyan dolog van a világon, amiből jó és egyszerre nagyon menő döntés lenne a nem igazit, vagyis a műt választani - a cuki kis bundás állatokra és az egyre szükségesebb állatvédelemre, na meg a pénztárcádra való tekintettel viszont tudunk egy kivételt: a szőrmét, ami bizony akkor jó, ha hamis!
Mutatunk is pár csalafinta szőrmecsodát, hogy te is fülig belezúghass a „fake fur” jelenlegi, hatalmas erővel robbanó reneszánszába! 
 
Műszőrmés bútorok és dekó – mint a mesékben 
 
(forrás: Pinterest)
(forrás: Pinterest)
Pihe-puha, fehér szőrmés fotelben olvasgatni színpompás meleg párnák között egy hűvös-havas, borongós decemberi napon? Nem, nem álmodsz, ilyen csoda a valóságban is létezik, méghozzá nem is olyan elérhetetlen áron! Ráadásul az ilyen bútordarabok tisztítása is sokkal könnyebb és költséghatékonyabb, mint a valódi szőré. Ez persze nem azt jelenti, hogy öntisztuló lenne egy-egy ilyen varázsdarab. A szőrmék ugyanis könnyen tönkremennek – így a műbunda is, ha nem törődsz velük! 
 
Bundacsodák – legyél hókirálynő! 
 
Ha réges-régi vágyad egy bunda, de nem engedheted meg magadnak, ne aggódj, tudjuk a megoldást, amivel egyszerre állati őrangyallá és bundatulajdonossá is válhatsz! Újra divatba jöttek ugyanis a műszőrme cuccok: fülvédő, bundás fülbevaló és téli bundák izgalmas és kifogyhatatlan szín- és stíluskavalkádja vár a trendpiacon!  
 
Est-tipp 
 
Merj rendelni! 
 
Ha szívesen elkerülnéd a nyomakodó-tülekedő plázatömeget, vagy csak valami olyan különlegesebb darabra vágysz, ami nem jön veled szemben minden utcasarkon, akkor merülj el az online shopok hihetetlen labirintusában, és találd meg a kedvenc szettedet, amit aztán, csodák csodájára, pár hét múlva kézhez is vehetsz a cégek nemzetközi futárszolgálatának hála! Persze azért nem árt óvatosnak lenni a virtuális boltokkal (is): ha teheted, mindenképpen érdeklődj korábbi vevőktől, mielőtt fizetsz, vagy olvasgass vásárlói véleményeket! 
 
Selymes tárcák, selymes táskák? 
 
A műszőrmék világa persze nem zárul le a bútor- és ruhadivatnál, a nemzetközi, sokszor névtelenségbe burkolódzó tervezők ötlettára, úgy tűnik, hogy tulajdonképpen feneketlen, úgyhogy a boltokban a legkülönfélébb táskákra, tárcákra, hátizsákokra bukkanhatsz, érdemes azonban nyitott szemmel járni: a hétköznapi szolid és hercegnősen csilli-villi holmiktól a hippis, bohókáson át egészen a gyerekes, vagy éppen őrületesen merész darabokig bármi szembejöhet veled! Ilyen csodaszőrös választékkal pedig aztán igazán nem nehéz kitűnni a szürke tömegből! 
 
Est-tipp 
 
A kevesebb néha több
 
A már unalmas közhely egyfajta divat alapvetés is, szóval egyáltalán nem árt észben tartani, hogy az egyediség nem egyenlő az ízléstelenséggel: ügyelj rá, hogy ne csicsázd túl a szettedet! Egy rózsaszín bundához például valószínűleg furcsán festene egy élénk lila műszőrme fülvédő neonzöld szőrtáskával,  ugye? 
Kurcz Orsi
2017.12.12
|
(8 kép)


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.