Kedvenc helyek

Lady Gagáé az év legsikeresebb turnéja

Hiába szakadt félbe megkezdése után nem sokkal a díva legújabb turnéja, ez a hírekkel ellentétben kicsit sem csorbította a sikerét, sőt: az idei év legjobban jövedelmező koncertsorozatává nőtte ki magát a női kategóriában.
Augusztus 1-jén startolt Lady Gaga Joanne World Tour nevű turnéja. A popsztár telt házas koncerttel nyitotta a mindenhol rekord szintű jegyeladásokat produkáló turnét, azonban a kezdeti sikereket nem sokáig élvezhette a szűnni nem akaró ízületi fájdalmai miatt; az énekesnő orvosai megállapították, hogy egy egyelőre gyógyíthatatlan kórban szenved, amelynek tüneteit sok pihenéssel és tudatos életmódváltással lehet enyhíteni. Gaga ennek tükrében kénytelen volt lemondani a már meghirdetett állomásokat, de megnyugtatta rajongóit, hogy amint lehetősége lesz rá, újult erővel tér vissza a színpadra.
 
A díva örökmozgó természetéből fakadóan nem sokáig lábadozott, és nem olyan rég vissza is tért a popzenei ringbe, hogy a számára legfontosabb dolgot csinálja: zenéljen. A legfrissebb számadatok alapján a kis kihagyás anyagilag sem tépázta meg a show sikereit, ugyanis eddig 75 millió dollárnyi bevételt hozott a Lady konyhájára, amellyel olyan előadókat sikerült maga mögé szorítani, mint Ariana Grade vagy Adele. 
 
(breatheheavy.com) 
 
2017.12.14
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.