„Velük úgy érzem magam, mintha egy nyári táborban lennék” - Anna Kendrick

Amikor a Universal stúdió 2012-ben bemutatta a Tökéletes hang című acappellás, zenés csajvígjátékot, senki sem gondolta volna, hogy lesz folytatás. Most, öt évvel később már a harmadik résznél járunk, és a franchise főszereplője, Anna Kendrick cseppet sem bánja, hogy újra visszatértek.
Vonzott a gondolat, hogy visszatérj a Bellákhoz egy harmadik rész erejéig? 
 
Igen, mert érdekesnek találtam, hogy elmeséljük, milyen lehet az életük az iskola után. Hiszen ekkor megszűnik a védőháló, ami minden ember életében kritikus pont. Először csak örülsz annak, hogy kint vagy az iskolából, aztán megkérdezed magadtól, hogy „akkor most már felnőtt vagyok?”  
 
Milyen energiák vannak köztetek, amikor együtt vagytok a lányokkal? 
 
Tudom, klisésen hangzik, de velük úgy érzem magam, mintha egy nyári táborban lennék, és mind szerencsésnek tudhatjuk magunkat azért, hogy együtt lehetünk.  
 
Szóval az első nap a forgatáson ennél a filmnél nem túl stresszes. 
 
Olyan, mint amikor az ember a régi barátaival találkozik. Mintha nem is telt volna el semennyi idő azóta, hogy utoljára láttuk egymást.  
 
Mit szeretsz a legjobban a Tökéletes hang musical aspektusában? 
 
Leginkább a felkészülést, ugyanis úgy érzem, hogy a kamerák előtt nem tudom annyira jól visszaadni a koreográfiákat, mint a próbákon. Mindig csak reménykedem abban, hogy jól néz ki és jól hangzik, amit csinálok. 
 
Elég sok fizikai komédiázást is láthatunk ezekben a filmekben… 
 
Igen, de ezeknek a jeleneteknek a nagy része Rebel Wilsonnak jut. Emlékszem, sokáig nagyon keménynek gondoltam azt a jelenetet, amikor a jachtról a tengerbe ugrunk, de később visszanéztem a felvételt, és az volt a reakcióm, hogy „hé, ez nem is volt olyan magas”. 
 
Mit élvezel a legjobban abban, hogy Becát alakíthatod? 
 
A Bellák között szinte mindenki olyan figura, akinek nincs ki mind a négy kereke, kivéve Becát, aki a legnormálisabb arc a csapatban. Ennek ellenére egyáltalán nem érzem őt unalmasnak, mert nagyon ravasz és okos csaj. A legjobban azt szeretem benne, ahogy a többiek hülyeségeire reagál, mert olyankor ő is viccessé válik. Amikor együtt van Chloéval, Aubrey-val vagy Háj Amyvel, ő mindig látja a helyzet abszurditását. 
 
A harmadik részben új rendező csatlakozott a franchise-hoz Trish Sie személyében. Mesélnél róla? 
 
Nagyon szerencsések voltunk, hogy Trish csatlakozott hozzánk, mivel ebben a részben annyi minden történik. Leszámítva a táncos és éneklős pillanatokat, van egy csomó akciójelenetünk, ráadásul érkezett hozzánk egy csomó új karakter. Trish végig nagyon pozitív volt, jó energiákat hozott magával a forgatásra. Nem hiszem, hogy bárki más végig tudta volna csinálni ezt. Ráadásul óriási rajongója az előző két résznek, és szereti a karaktereket. Pontosan egy ilyen vezetőre volt szükségünk a harmadik részhez. Táncos múlttal rendelkezik, így a zenés jelenetek csuklóból mentek neki, de a viccelődésnél is folyton bátorított minket, hogy próbáljunk ki vadabbnál vadabb dolgokat. 
 
Sokat improvizálhattál? 
 
Igen, arra pedig különösen büszke vagyok, hogy több rögtönzésünk már az előzetesbe is belekerült. 
 
Az egyik legfontosabb új karaktert, a filmbéli ellenlábasotokat Ruby Rose alakítja. Róla mit tudsz mondani? 
 
Ruby elképesztő munkát végzett, hiszen a tetkóival és a különleges ruhatárával gyorsan elérte, hogy mind kicsit tartsunk tőle. Elég félelmetes volt a forgatáson, pedig a magánéletben egy nagyon édes ember. 
 
Mostanában milyen zenéket hallgatsz? 
 
Épp rengeteg popzenét. Amikor a Tökéletes hang 3.-at forgattuk, akkor sokkal több dalszerzői, intimebb zenét hallgattam, mert akkor a könyökömön is popzene folyt ki, de most újra ott tartok, hogy részemről mehet bármi, amit a rádióban hallok. 
(10 kép)


Film premierek

Milliárdos fiúk klubja

amerikai életrajzi dráma, 108 perc, 2018

McQueen

angol dokumentumfilm, 111 perc, 2018

Aquaman

amerikai-ausztrál fantasy, 143 perc, 2018

Álommeló

amerikai romantikus vígjáték, 103 perc, 2018

Pókember – Irány a Pókverzum

amerikai animációs film, 117 perc, 2018
Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Filmek a TV-ben
H
10
K
11
Sze
12
18:15
Lovagregény
amerikai kalandfilm, 2001
18:15
Halálos festmény
amerikai thriller, 2018
18:25
A szív dallamai
amerikai dráma, 1999
18:30
A nappali boszorkány
cseh horror, 2016 (feliratos)
18:50
Beugratás
amerikai vígjáték, 2006
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.