Kedvenc helyek

Lady Gaga lett Las Vegas új üdvöskéje

A hivatalos tájékoztatása alapján Lady Gaga is beáll a Las Vegas-ban rezidensséget vállaló előadók népes táborába. Az énekesnő az első megállapodás szerint 36 koncertet ad majd a ’bűnök városában’.
Még javában tart a Gaga Joanne World Tour-ja, de máris újabb dátumokkal bővítette koncertnaptárját. A Bad Romance nagysikerű dívája az Instagram-oldalán számolt be a nagy hírről, amely eléggé megosztotta rajongótáborát: sokan ódzkodva fogadták a bejelentést, főként az európai rajongók, akik diszkriminálásnak élik meg a főként a tengerentúli fanoknak kedvező koncertsorozatot. A Lady velük ellentétben örömmel fogadta a felkérést, és elmondása szerint karrierjének egyik legnagyobb mérföldkövének tekinti ezt a projektet: „A pletykák igazak! Las Vegas-lány leszek! Köszönöm Richard, Bill és Chris, hogy valóra váltottátok az álmom!” – áradozott közösségi profilján a sztár. Gaga 2018 végétől várja a rajongókat a Park Theater-be, ahol két éven keresztül zenél majd koncertenként 400.000 dolláros, átszámolva több, mint 100 millió forintos gázsiért.

(theplaylist.net)
2017.12.21
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.