Kedvenc helyek

Britney show-jával zárul a 2017-es év

A pophercegnő egy videóüzenetben osztotta meg rajongóival a hírt, mely szerint december 31-én fellép Dick Clark újévi utcabálján, amit az ABC csatorna élőben közvetít majd.
Britney Spears-koncert a Times Square-en szilveszter este. Kell ennél több az év legnagyobb bulijához? Az éppen a Las Vegas-i rezidensségétől búcsúzó szupersztár egy különleges performansszal zárja az évet és ünnepli az új esztendő beköszöntét. „Egy speciális műsorral búcsúzom Las Vegastól és a 2017-es évtől Dick Clark New Year's Rockin' Eve buliján. Boldog Új Évet!” – jelentette be idei utolsó koncertjét a Gimme More énekesnője. A rajongók minden korábbinál nagyobb show-ra számítanak kedvencüktől, aki a bennfentes források szerint a Piece Of Me nevű koncertsorozatának egy felturbózott verzióval áll majd a New York-i közönség elé. Hogy ez pontosan mit takar, azt egyelőre homály fedi, de a rajongók bíznak abban, hogy sikeresebb lesz, mint Mariah Carey tavalyi botrányos fellépése, amelytől hetekig volt hangos a világsajtó.
 
(breatheheavy.com)
 
2017.12.22
|


Játék
Az Illumination és a Universal Pictures bemutatja Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült legújabb animációját, A Grincset.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.