Kedvenc helyek

Tovább halasztják Shakira turnéját

A korábbi hivatalos közleménnyel ellentétben januári koncertjetit sem tudja bevállalni Shakira, aki novemberben hangszálvérzés miatt mondta le fellépéseit Európában.
Továbbra sem kedvez a szerencse a turnézó világsztároknak: Lady Gaga és Mariah Carey után Shakira is mellékvágányra kényszerült. A kolumbiai díva még az ősszel lemondta koncertsorozatának novemberi állomásait, azonban mostanra nem csak pár állomást, hanem a teljes turnét el kell tolni 2018 nyaráig. Az El Dorado névre keresztelt show a tervek szerint zavartalanul folytatódott volna az év elején, azonban Shakira orvosai megvétózták a projektet az énekesnő jelenlegi egészségügyi állapotára való tekintettel. „Bár reménykedtem abban, hogy időben rendbe hozzák a hangszálaimat, hogy januárban folytathassam a turnét, de miután számos módszert kipróbáltam, be kellett látnom, hogy ez egy olyan sérülés, aminek a gyógyulása több időt igényel” – szabadkozott rajongóinak a 40 éves popsztár. A személyes levél közzétételét követően a hivatalos közlemény is megérkezett a Live Nation koncertszervezőinek részéről, akik már naprakész dátumokat közöltek; az El Dorado június 5-én indul majd Kölnből, és egészen szeptember 6-ig várja a bulizni vágyó fanokat a több mint 30 állomás valamelyikére.

(breatheheavy.com)2018.01.03
|


Játék
2018-ban visszatért Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat című kiállítás, ami közel 1000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.