Menhelyi kutya a színpadon

Zorba, az egerek és az emberek
Szerepet kapott egy menhelyi kutya a Budaörsi Latonivits Színház színpadán. Zorba a január 13-i premier előtt kicsit izgul, ezért pihentető meditációval készül a világot jelentő deszkák meghódítására.
John Steinbeck Egerek és emberek című darabját a Budaörsi Latinovits Színház és a Gózon Gyula Kamaraszínház mutatja be január 13-án, Berzsenyi Bellaagh Ádám rendezésében, Ilyés Róbert és Böröndi Bence főszereplésével.
 
A darab külön érdekessége, hogy feltűnik benne Zorba kutya is, akit a színház a Budaörsi Állatmenhelyről hozott el. A színház nem titkolt célja, hogy az előadás kapcsán felhívják a figyelmet a Budaörsi Állatmenhely gazdikereső lakóira, akik – akárcsak Zorba – még várják, hogy örökbefogadóra leljenek.
 
John Steinbeck huszonhat éves volt, amikor a nagy gazdasági világválság elkezdődött, aminek következtében egy teljes generáció veszett oda, és minden bizonnyal ez lett volna Steinbeck sorsa is, ha nem azt választja, hogy megírja a válságot. A könyvért 1962-ben Nobel-díjat kapott.
2018.01.12
|


Ahol a héten érdemes...
Budapest, Uránia, január 12. - május 25.
 
 
március 22 - 28.
 
Budapest, Trafó, március 22. 20:00
 
Játék
A Thor eddigi részeinek is szerves része volt a komikum, de mostanáig a dolog kb. kimerült a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-filmek poénjainak újrafeldolgozásában. Ez azonban most megváltozott!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.