Kedvenc helyek

Lopással vádolja a Radiohead Lana Del Reyt

Hiába szól a függetlenségről az indie-pop énekesnő egyik dala, a szerzemény mégsem lehet igazán szabad: az angol rockbanda plágiummal vádolja Del Reyt Get Free című dala miatt, ezért jogi útra terelik az ügyet.
A Get Free Lana júliusban megjelent Lust For Life című nagylemezének egyik legkülönlegesebb gyöngyszeme, amely azonnal a közönség kedvencévé vált attól függetlenül, hogy eddig nem került kiadásra single-ként. Akadnak azonban olyanok, akiknek nem igazán nyerte el a tetszését a szóban forgó szám; ilyen például a Radiohead zenekar, amelynek tagjai azzal gyanúsítják a fiatal dívát, hogy egy az egyben lekoppintotta az 1992-es Creep című dalukat, ezért jogi úton kívánják elbíráltatni a helyzetet. Del Rey kisasszony, habár alaptalannak tartja a vádakat, a béke érdekében 40%-os részesedést ajánlott fel a szerzemény bevételeiből, azonban az együttes nem elégedett meg ennyivel, és a track eddigi teljes bevételét kicsengettetnék kolléganőjükkel. Szabadságot Lanának! 
 

 
(rollingstone.com) 
2018.01.08
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.