Kedvenc helyek

Rage (D), Firewind (GR)

[ metal / thrash ]
Budapest, A38 Hajó, január 15. 20:00
Német dühkitörés és perzselő görögtűz – ideális párosítás a cudar tél kellős közepén. Ráadásul Peavy Wagner bő három évtizede indult csapata friss felállással veszi célkeresztbe a Hajót, Gus G. bandája pedig egy hosszabb szünetről tér vissza.
A germán basszusgitáros-énekes maga mellé vett pár sokat látott cimborát: a venezuelai Marcos Rodríguez gitáros és a Tri State Cornerből érkező Vassilios „Lucky” Maniatopoulos dobos immáron Wagnert erősíti. Így készítették másfél éve The Devil Strikes Again című korongjukat, melyet augusztusban követett a Seasons Of The Black című folytatás, ami már az észak-rajna-vesztfáliai formáció 23. lemeze. A dallamos power metálban utazó görögök pedig jubilálnak: egy éve jött ki a hard rock hatásokban bővelkedő, Immortals című anyag, mely sorban a nyolcadik. 
 
Jegyár: 6500 Ft, elővét: 5900 Ft 
Air
2018.01.08
|


Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.